Kanalomlægning pr. 2 december

Ændringer i din tv-pakke 2. december

2. december ændrer YouSee tv-kanalerne. Det betyder, at Fuldpakken styrkes med tre HD-kanaler: Comedy Central, NatGeo People og NatGeo Wild. Du kan læse mere om de tre nye tv-kanaler på yousee.dk/tv2015

Ændringerne betyder også, at DR 2, DR K og TV 2 Zulu ikke længere udsendes analogt. Når de analoge tv-kanaler slukkes, skal du fremover bruge digitalt modtageudstyr eller et tv, der kan vise digitale tv-kanaler, for at se de tv-kanaler, der slukkes analogt. De digitale versioner af kanalerne fortsætter uændret.

Hvis du mangler kanaler i din tv-pakke 2. december, kan det betyde, at du skal indlæse dine kanaler igen. På yousee.dk/tv2015 kan du læse mere om digitalt tv, indlæsning af kanaler, priser og tv-pakker. Vær opmærksom på, at de priser, der er nævnt er YouSee’s listepriser. Fordi du er medlem af foreningen, betaler du en lavere pris for din tv-pakke.

TV med bland selv

Som de første i verden giver YouSee nu den enkelte kunde frit valg til selv at bestemme en del af indholdet i tv-pakkerne. Det gælder også i Sortemosen. Med ganske få klik kan beboere selv sammensætte deres tv-pakke ved at ’Blande Selv’ mellem over 100 forskellige tv-kanaler. Vi kalder det Tv med Bland Selv. Månedsprisen er den samme.

I Sortemosen kan beboerne vælge Tv med Bland Selv allerede nu. Den enkelte husstand bestiller selv på YouSee’s hjemmeside. Læs mere i

YouSee-nyt