60-års jubilæum

Vort 60 års jubilæum blev afholdt den 29/4 , hvor programmet bød på Brunch i teltet for de 44 fremmødte. Der var bagt og tilberedt af fantastiske frivillige i vor aktivitets gruppe. 
Derefter fik vi fortalt en spændende historie om mosens historie af Birthe fra LAFAK. Meget levende at få historien om møjgården og den driftige byggematador, der først ville opføre 69 huse på grunden, men fik det reduceret til de 36 vi har i dag.
Efter en lille pause fik vi rundvisning i mosen af Bjørli, som med sine fantastiske historier fortalte om bla. Ørnebregner og sjældne moseplanter. Vi fik også vist hvordan man klapper myrer og anvist hvorledes man i stenalderen, kunne bruge en af vore mange svampe til at transportere ild, fra sted til sted.
Kl. 18 var der festmiddag i teltet, med rigtig god mad og vi blev underholdt af
Gårdmusikanterne fra nr 24, og gennemgået den flotte fotoudstilling fra livets gang i mosen, som Bent havde opsat i teltet.

Sankt Hans 2021

Efter en lang periode med corona restriktioner var der endelig mulighed for at mødes igen. Der var stort fremmøde til fejring af årets Sankt Hans aften.

Vi startede med velkomstdrink og fortsatte i vores nye telt med Sortemosens lækre buffet.

Kl. 22 blev der sat ild til bålet og vi sang midsommervisen.